Risotto ai carciofi con tonno e olive

Risotto ai carciofi con tonno e olive

3.8 68 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 scalogno (30 g circa) a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cuori di carciofo a metà
  • 2 filetti di acciuga sott'olio
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 60 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 120 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 40 g di olive taggiasche denocciolate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 16.2 g
Calorieën 1794 kJ / 429 kcal
Vetten 10.3 g
Vezels 4.6 g
Koolhydraten 71.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...