Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di seppie, pulite e a strisce
- 100 g di filetto di branzino a pezzi
- 200 g di pesce spada a pezzi
- 80 g di gamberi crudi, sgusciati e puliti
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pesce fatto in casa - 40 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2288 kJ / 547 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 21.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al salmone affumicato
30min
Fusilli risottati alle seppie
40min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30min
Risotto zucchine e gamberi
1h 15min
Risotto gamberi e carciofi
30min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1h 5min
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40min
Riso ai frutti di mare
1h 40 min.
Risotto alla pescatora
35min
Risotto alle cozze
1h 5min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40min