Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolle a pezzi
- 20 g di burro a pezzi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 60 g di acqua
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo
-
750
g di brodo vegetale
of 750 g di acqua +1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 bustina di zafferano
- 1 pizzico di sale
- 80 g di prosciutto crudo a listarelle (½ cm)
- 20 g di burro a pezzi + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 67.1 g
- Vetten
- 15.1 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto cacio e pere
40min
Risotto alla birra
35min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto con pancetta, noci e panna
35min
Risotto affumicato
35min
Risotto al salmone affumicato
30min
Risotto alla campagnola
30min
Risotto alla castellana
35min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min