Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cipolla bianca piccola a metà
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 280 g di melanzane a cubetti e lasciate sotto sale per 10 minuti circa
- 280 g di riso Arborio (cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 660 g di acqua calda
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 100 g di scamorza affumicata a cubetti (1 cm)
- 1 - 2 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2447 kJ / 584.8 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 85.8 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 268 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30 min
Risotto carote e bacon
40 Min
Penne peperoni e noci
35 min
Risotto zucca e porcini
45 min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 Min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1 Std. 10 Min
Risotto con la zucca e pancetta
40 Min
Fusilli e melanzane
25min
Risotto arancione con zucca e carota
35 min
Risotto ai peperoni e tonno
40 Min
Risotto ai peperoni e curry
40 Min
Risotto finocchi e zafferano
30 min