Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza e il succo
- 80 g di olio extravergine di oliva
- ¾ di cucchiaino di sale
- 1 ½ cucchiaino di pepe nero macinato
-
4
filetti di rombo (120-200 g ciascuno)
of 4 filetti di pesce bianco (120-200 g ciascuno) - 200 g di verdure miste (carote, zucchine, gambo di sedano, rape) a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a fette (3 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1693 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Merluzzo con burro agli agrumi
50min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Salmone in crema di funghi con patate
50min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1h 5min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 min
Involtini di platessa e verdure
1h