Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta per cannelloni
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova (da 60 g circa)
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno ricotta e spinaci
- 700 g di acqua
- 600 g di spinaci in foglia surgelati
- 150 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di ricotta vaccina, scolata dal siero
Besciamella
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Per terminare
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 20 g di burro a fiocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3753 kJ / 897 kcal
- Eiwitten
- 41.9 g
- Koolhydraten
- 84.3 g
- Vetten
- 45.9 g
- Vezels
- 302.1 g
Alternatieve recepten
Erbazzone reggiano
2h
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Verdure ripiene
1h 20 min
Lasagne al forno
2h 30 min
Lasagne agli spinaci, pomodori e formaggio
2 Std. 45 Min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1h 15 min
Girandole di magro
1 godz. 5 min
Lasagne valtellinesi
2h
Conchiglioni agli spinaci
1h 15 min
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Verdurine in sfoglia
1h
Crostata salata di spinaci
1h