Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di funghi champignon
- 500 - 600 g di acqua
- 200 g di latte
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 50 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di formaggio fuso spalmabile (tipo formaggini a triangolo) (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 550.3 kJ / 131.5 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 9.1 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min
Crema di zucchine
30 min
Vellutata di funghi
50 min
Crema di spinaci e Asiago
45 min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 min
Zuppa di patate e spinaci
1 godz.
Crema di asparagi
50 min
Crema di pomodoro
30 min
Crema di funghi
20 min
Zuppa di funghi e paprika
30 min
Vellutata di salmone in crosta
1 Std. 50 Min
Crema di carote all'arancia
30 min