Risotto agli asparagi e vongole

Risotto agli asparagi e vongole

4.1 55 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1500 g di acqua
  • 3 cucchiaini di sale
  • 1000 g di vongole spurgate (peso con le valve, vedere consiglio)
  • 250 g di asparagi verdi freschi puliti
  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 100 g di vino bianco secco

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 14 g
Calorieën 1678 kJ / 401 kcal
Vetten 10 g
Koolhydraten 68 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...