Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
600
g di carne di vitello (8 fettine sottili 10 x 15 cm)
of 600 g di carne di manzo (8 fettine sottili 10 x 15 cm) - 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ½ cucchiaino di pepe + q.b.
-
80
g di prosciutto crudo affettato
of 80 g di pancetta affettata - 8 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g di farina
- 50 g di cipolle a pezzi
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 18.3 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacchino porchettato con contorno di patate
1h 45min
Scaloppine di vitello al limone
25 Min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54min
Pollo con crema di verdure
50min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Polpette al sugo
45min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Scaloppine ai funghi
40min
Involtini al pomodoro
55 min
Saltimbocca alla romana
25 Min