Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 50 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di vitello, a fette sottili (circa 10 x 15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 30 - 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1113 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 0.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Scaloppine ai funghi
40min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Polpette al sugo
45min
Involtini di vitello
35min
Pollo, formaggio e prosciutto
30min
Straccetti di vitello al Marsala
30min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50min
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Frittata allo speck
35min