Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 100 g di salame chorizo a fettine (1 cm)
- 100 g di prosciutto crudo a cubetti (1 cm)
- 120 g di cipolle a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro in scatola (con il suo liquido)
- ½ cucchiaino di sale
- 600 g di acqua
- ½ cucchiaino di origano secco
- 350 g di penne rigate o altro tipo di pasta corta rigata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1905.4 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 30.2 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pennette all'arrabbiata veloci
20 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Trenette al pesto
45 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Penne all'arrabbiata
20 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Risotto alla parmigiana
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti al tonno
40min