Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccia
- ½ cucchiaino di zucchero
-
½
cubetto di lievito di birra fresco (12 g)
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di latte + q.b.
- 500 g di farina di forza
- 2 cucchiaini rasi di sale (10 g) + q.b.
Farcitura
-
100
g di tonno in scatola al naturale (peso sgocciolato)
of 100 g di prosciutto cotto affumicato a pezzi - 50 g di olio di arachidi
- 1 tuorlo d'uovo a temperatura ambiente
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 1 cucchiaio di aceto di vino
Terminare la preparazione
- 2 uova sode a fette (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 2092 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 68.9 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia pugliese
1h 10min
Danubio dolce
3h 25 min.
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Focaccia croccante
2h 10min
Focaccia a sorpresa
2h
Focaccine fantasia
2h 5min
Corona di pan di pizza
4h
Pan Brioche
8h
Piadina romagnola
15min
Danish salate
1h 45min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 godz. 45 min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3 godz. 35 min