Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preimpasto per pane
-
⅛
cubetto di lievito di birra fresco (2.5 g)
of ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato - 250 g di acqua
- 500 g di farina manitoba
Impasto del pane
- 130 g di acqua
- 15 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
-
5
g di malto di orzo
of 5 g di zucchero - 50 g di farina di semola di grano duro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2389 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 115.7 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Pane alle olive
2h 20 min
Preimpasto per pane
24h 30 min
Pane al latte
2h 20 min
Baguette
4h
Pane rustico
2h
Pagnotta casereccia
5h 10 min.
Panini alle erbe
3h 5min
Pane pugliese
29h 20min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 Std. 50 Min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Pane alla birra
4h 55min
Il pane di Altamura
4h