Apparaten en accessoires
Pan Brioche
Voorbereiding. 25min
Totaal 8u.
16 fette
Ingrediënten
-
20 g di latte
-
2 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (8 g)20 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
350 g di farina manitoba + q.b.
-
4 uova
-
60 - 100 g di zucchero
-
1 cucchiaino di sale
-
170 g di burro a pezzi + q.b.
-
1 tuorlo leggermente sbattuto
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 fetta
Eiwitten
5 g
Calorieën
836 kJ /
200 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Idee gustose
177 recepten
Italië
Italië
Le mie ricette
198 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Baguette
4u.
Pane al latte
2u. 20min
Treccia di pan brioche ripiena
2u. 20min
Focaccia tramezzino
2u. 5min
Preimpasto per pane
24u. 30min
Nodini mediterranei
3u. 50min
Pane rustico
2u.
Treccia di grano duro alla salvia
5u.
Bottoncini al latte semidolci
5u. 10min
Pan brioche allo yogurt
5u. 15min
Grissini stirati
2u.
Danubio dolce
3u. 25min