Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 350 g di farina manitoba + q.b.
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 836 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Pasta frolla
1h 50min
Pasta sfoglia veloce
2hod.
Treccia di pan brioche ripiena
2hod. 20min
Pasta brisée
10 min
Pane al latte
2hod. 20min
Focaccia tramezzino
2h 5min
Danubio dolce
3h 25min
Pane rustico
2hod.
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Filone saporito
5h 20min
Pan brioche integrale
21 Std. 45 Min
Piadina romagnola
15 min