Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
of 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di olive nere denocciolate
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Focaccia alle cipolle
2h 20 min
Ciabattine veloci
3h 10min
Focaccine fantasia
2h 5 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Pizzette marinare
1h 35 min
Focaccia con la crescenza
1 Std. 45 Min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Polka (pane francese)
5h