Apparaten en accessoires
Pagnotta casereccia
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 10min
10 porzioni
Ingrediënten
-
350 g di acqua
-
150 g di lievito madre15 g di lievito di birra fresco
-
600 g di farina tipo 0, + q.b.600 g di farina tipo 1 + q.b.
-
1 cucchiaino di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
7 g
Calorieën
891 kJ /
213 kcal
Vetten
0.6 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
47 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pane e panini
61 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Corona bordolese
5u. 20min
Lievito madre
72u. 15min
Treccia di grano duro alla salvia
5u.
Rosette
5u. 20min
Bauletti integrali allo speck
5u. 15min
Pane con farina di mais
5u. 5min
Pagnotta al rosmarino
3u. 30min
Panini integrali alle erbe
4u. 45min
Il pane di Altamura
4u.
Ciabattine veloci
3u. 10min
Filone di sola semola
2u. 50min
Panini all'olio
3u. 10min