Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
of 150 g di lievito madre -
600
g di farina tipo 1 + q.b.
of 600 g di farina tipo 0 + q.b. - 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 0.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini all'olio
3h 10min
Il pane di Altamura
4h
Mantovanine
2u. 45min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Baguette tradizionale
15ωρ. 35 λεπτ.
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Corona bordolese
5h 20min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Filone di sola semola
2h 50min
Pane con farina di mais
5h 5min
Rosette
5h 20min
Ciabattine veloci
3h 10min