Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
of 150 g di lievito madre -
600
g di farina tipo 1 + q.b.
of 600 g di farina tipo 0 + q.b. - 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 0.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane toscano con lievito madre
5h
Panini all'olio
3h 10min
Ciabattine veloci
3h 10min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Panini al latte
4h 50min
Panini integrali alle erbe
4h 45 min
Pane con farina di mais
5h 5min
Mantovanine
2h 45min
Rosette
5 godz. 20 min
Il pane di Altamura
4h
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min