Apparaten en accessoires
Pagnotta casereccia
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 10min
10 porzioni
Ingrediënten
-
350 g di acqua
-
150 g di lievito madre15 g di lievito di birra fresco
-
600 g di farina tipo 0, + q.b.600 g di farina tipo 1 + q.b.
-
1 cucchiaino di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
7 g
Calorieën
891 kJ /
213 kcal
Vetten
0.6 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
47 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pane e panini
61 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Pane pugliese
29u. 20min
Rosette
5u. 20min
Panini al latte
4u. 50min
Pane con farina di mais
5u. 5min
Filone di sola semola
2u. 50min
Pane barese
6u. 15min
Il pane di Altamura
4u.
Pagnotta al rosmarino
3u. 30min
Panini integrali alle erbe
4u. 45min
Ciabattine veloci
3u. 10min
Panini all'olio
3u. 10min
Mantovanine
2u. 45min