Risotto zafferano e pioppini
TM5 TM31 TM6

Risotto zafferano e pioppini

4.6 (90 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 60 g di scalogno a pezzi
  • 70 g di burro
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 250 g di funghi pioppini, puliti e a pezzi
  • 50 g di vino bianco
  • 750 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • ½ - 1 cucchiaino di sale

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2000 kJ / 478 kcal
Eiwitten
11.6 g
Koolhydraten
67.4 g
Vetten
18 g
Vezels
2.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten