Risotto zafferano e pioppini

Risotto zafferano e pioppini

4.6 102 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 60 g di scalogno a pezzi
  • 70 g di burro
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 250 g di funghi pioppini puliti e a pezzi
  • 50 g di vino bianco
  • 750 g di acqua
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 11.6 g
Calorieën 2000 kJ / 478 kcal
Vetten 18 g
Vezels 2.5 g
Koolhydraten 67.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...