Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 60 g di scalogno a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di cimette di cavolfiore (peso netto)
- 200 g di patata a pezzi piccoli irregolari
- 600 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 10 fili di erba cipollina fresca sminuzzata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 828 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 14.6 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Vellutata di finocchi e carote
35 min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50 min
Crema di broccoli e porri
45 min
Vellutata di riciclo
50 min
Vellutata di verza al vino bianco
50 min
Crema di finocchi
35 min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min
Vellutata di zucca
30 min
Crema di cavolo nero e cannellini
50 min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50 min