Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino rosso
- 200 g di lenticchie secche, ammollate (se indicato sulla confezione)
- 1 foglia di alloro fresca o secca
- 700 g di passata di pomodoro
- 400 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1050 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 14.3 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger di fagioli e pomodori secchi
35 min
Burger di fagioli e feta
1h 35 min
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1h
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Miglio con ceci e verdure al curry
1h
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
3h
Ragù di tempeh
30 min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2h 20min
Ragù alla soia (vegan)
40 min
Ragù di verdure primaverili
30 min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35 min
Chili (vegan)
40 min