Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino rosso
- 200 g di lenticchie secche, ammollate (se indicato sulla confezione)
- 1 foglia di alloro fresca o secca
- 700 g di passata di pomodoro
- 400 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1050 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 14.3 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35min
Ragù alla soia (vegan)
40min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1sa 25 dk
Hummus di fagioli e yogurt
15 Min
Burger di fagioli e pomodori secchi
35min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
3h
Polpette di ceci con maionese al curry (Bimby Friend)
30min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2 Std. 20 Min
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1h
Ragù di verdure primaverili
30min