Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino rosso
- 200 g di lenticchie secche, ammollate (se indicato sulla confezione)
- 1 foglia di alloro fresca o secca
- 700 g di passata di pomodoro
- 400 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1050 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 14.3 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù alla soia (vegan)
40min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2 godz. 20 min
Burger di fagioli e feta
1 godz. 35 min
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45min
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1h
Ragù di tempeh
30min
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40min
Burger vegetali
40min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35min
Polpette di fagioli e rosmarino
20 Min
Burger di fagioli e pomodori secchi
35min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h