Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gamberi insaporiti
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
1
spicchio di aglio
of 20 g di cipolla dorata, a spicchi - 250 g di gamberi crudi di media grandezza, sgusciati, puliti e asciugati con carta assorbente
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Vellutata di patate e zucca
- 700 g di acqua
- 400 g di polpa di zucca, a cubetti (1 cm)
- 200 g di patate, pelate e a cubetti (1 cm)
- 50 g di scalogno, a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 - 2 pizzichi di sale
- timo fresco, le foglioline, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 960.8 kJ / 229.6 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 458.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di verdure invernale
50min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Vellutata di fagioli borlotti
1óra
Purè di patate (TM6)
1óra
Vellutata di patate e zucca
50min
Vellutata speziata di zucca
50min
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40 min
Purè di patate e carote al rosmarino
45 min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Vellutata agli spinaci
30min
Crema di zucca e carote, polpette di vitello e contorno di topinambur
1óra
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1óra