Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cipolla a metà
- 1 peperoncino rosso senza semi (optioneel)
- 30 g di burro
- 100 g di patata a pezzi
- 500 g di broccoli cimette e gambi, tagliati a pezzi
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 ½ - 2 cucchiaino di sale
- 100 g di pane a cubetti (circa 1-2 cm)
- 1 - 2 cucchiaini di olio di oliva
- 60 - 80 g di Gorgonzola dolce
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 990 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1570 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di patate e zucca
50 min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Crema di broccoli e porri
45 min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Crema di verdure invernale
50 min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45 min
Vellutata agli spinaci
30 min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50 min
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1h