Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g di patata a pasta farinosa, pelata e a pezzi
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di piselli surgelati
- 425 g di latte intero
- 220 g di brodo vegetale (vedere consigli)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- crostini, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 632 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55min
Crema di piselli
45min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di carote
35min
Crema di spinaci e Asiago
45min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35min
Crema di fagioli borlotti
35min
Vellutata di pomodoro e basilico
30min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di patate e robiola
45min