Risotto al radicchio rosso di Verona

Risotto al radicchio rosso di Verona

4.5 478 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 40 g di scalogno in quarti
  • 200 g di radicchio rosso di Verona le foglie lavate e asciugate + q.b.
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 150 g di vino rosso tipo Valpolicella
  • 800 g di brodo vegetale caldo
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di burro

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 9.3 g
Calorieën 882 kJ / 441 kcal
Vetten 15.4 g
Vezels 2.4 g
Koolhydraten 66.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...