Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipolla
- 400 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 661 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 9.7 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55min
Crema di piselli
45 Min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di finocchi e carote
35min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di riciclo
50min
Crema di zucchine
30min
Vellutata di piselli
20 Min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di patate e robiola
45 Min