Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di finocchio a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di porro a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- olio extravergine di oliva
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di carote
35 Min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata di riciclo
50min
Vellutata d'inverno
50min
Vellutata di zucca
30min
Crema di zucca al profumo di cannella
40min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min
Vellutata di zucchine con feta
50min