Vellutata di finocchi e carote

4.8 1.8K beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 350 g di finocchio a pezzi (2-3 cm)
  • 250 g di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di porro a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 268.2 mg
Eiwitten 6.3 g
Calorieën 728.8 kJ / 174.2 kcal
Vetten 11 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraten 14.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...