Risotto radicchio, speck e taleggio

Risotto radicchio, speck e taleggio

4.7 902 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g radicchio rosso a listarelle
  • 100 g di speck a cubetti o listarelle
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 50 g di vino rosso
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
    1 cucchiaino colmo di dado Bimby per brodo di carne
  • 100 g di Taleggio a pezzetti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 14.6 g
Calorieën 2200 kJ / 526 kcal
Vetten 13.7 g
Vezels 2.3 g
Koolhydraten 66.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...