Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipolla a listarelle
- 200 g di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 40 g di vino bianco secco
- 330 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- ½ dado per brodo vegetale
- 10 g di burro
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1857 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 14.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30 Min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 Min
Risotto zucchine e menta
40 Min
Risotto ai carciofi
30 Min
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50 Min
Risotto funghi e scamorza
45 Min
Risotto radicchio e pancetta
40 Min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto asparagi e zafferano
35min
Risotto ai funghi porcini
35min