Risotto agli asparagi

Risotto agli asparagi

4.5 594 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di cipolla a listarelle
  • 200 g di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 160 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 40 g di vino bianco secco
  • 330 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ dado per brodo vegetale
  • 10 g di burro
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 8.5 g
Calorieën 1857 kJ / 444 kcal
Vetten 14.6 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 68.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...