Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Arborio (cottura 16 min.)
- 70 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 120 g di passata di pomodoro
- sale, a piacere (optioneel)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1733.4 kJ / 414.3 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 272 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20 Min
Pasta risottata al pomodoro
40 Min
Riso e crema di ceci
40 Min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 Min
Risotto zucchine e pancetta
35 Min
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25min
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25min
Risotto zafferano e speck
35 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40 Min
Risotto rosso con peperone e pomodoro
40 Min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 Min