Risotto al pomodoro

Risotto al pomodoro

4.1 617 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto tipo Carnaroli o Arborio (cottura 17-18 minuti)
  • 70 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 120 g di passata di pomodoro
  • sale (optioneel) a piacere
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 272 mg
Eiwitten 9.1 g
Calorieën 1733.4 kJ / 414.3 kcal
Vetten 10.3 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraten 66.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...