Risotto zucca e Taleggio

Risotto zucca e Taleggio

4.5 1.7K beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di cipolla in quarti
  • 250 g di zucca la polpa a dadini (2 cm)
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio cottura 15/16 minuti)
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • 100 g di Taleggio a cubetti (1 cm)
  • 30 g di burro

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 801.9 mg
Eiwitten 11.1 g
Calorieën 2114.3 kJ / 505.3 kcal
Vetten 20.2 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 9.1 g
Koolhydraten 69 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...