Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di radice fresca di zenzero
- 60 g di olio di semi di mais
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino colmo di curry in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 1 dado per brodo vegetale
- 280 g di lenticchie secche, ammollate in acqua per il tempo indicato sulla confezione
- 1000 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 11.5 g
Alternatieve recepten
Zuppa di lenticchie
50min
Ceci in umido
1h 30min
Fagioli in umido
1h 30min
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Zuppetta di ceci
45min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Zuppa di bietole
35min
Fagioli rossi in umido
1 Std. 20 Min
Zuppa di piselli spezzati
1h
Piselli in umido
1h 10min
Zuppa di piselli secchi
1h 25min
Fave in umido
1h