Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di pomodori a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolle a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di carne di manzo fesa di spalla, a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di salsiccia di maiale spellata e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di vino rosso
- 2 cucchiaini di concentrato di pomodoro (optioneel)
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe
- 5 - 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 774 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Polpette classiche
1h
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1h 20 min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10 min
Sugo classico
55 min
Sugo al basilico
1h 10 min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Ragù di salsiccia
1h 15 min