Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla
-
800
g di pomodori perino, tipo San Marzano in quarti
of 800 g di polpa di pomodoro, tipo San Marzano in quarti - 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 - 5 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 576.5 kJ / 137.8 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 707 mg
Alternatieve recepten
Sugo al tonno
45 min
Gnocchi al pomodoro e basilico (Bimby Friend)
30 min
Sugo di pomodoro per le prime pastine asciutte (10-12 mesi)
20 min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 godz. 5 min
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo all'amatriciana
50 Min
Sugo classico
55 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Sugo all'arrabbiata
20 min
Gnocchi al pomodoro
1h 30min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min