Sugo al basilico

Sugo al basilico

4.8 559 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
5 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di cipolla
  • 800 g di pomodori perino tipo San Marzano in quarti
    800 g di polpa di pomodoro, tipo San Marzano in quarti
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 4 - 5 rametti di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 707 mg
Eiwitten 1.6 g
Calorieën 576.5 kJ / 137.8 kcal
Vetten 12.2 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraten 6.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...