Risotto ai funghi

Risotto ai funghi

4.2 311 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 30 g di scalogno
  • 40 g di burro
  • 200 g di funghi champignon a pezzi (2 cm)
  • 360 g di riso Carnaroli
  • 100 g di vino bianco
  • 800 g di brodo vegetale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 27.5 mg
Eiwitten 13 g
Calorieën 2047 kJ / 489.8 kcal
Vetten 13.3 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 7.3 g
Koolhydraten 79.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...