Risotto ai funghi
TM5 TM31 TM6

Risotto ai funghi

4.1 (256 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 30 g di scalogno
  • 40 g di burro
  • 200 g di funghi champignon a pezzi (2 cm)
  • 360 g di riso Carnaroli
  • 100 g di vino bianco
  • 800 g di brodo vegetale

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2047 kJ / 489.8 kcal
Eiwitten
13 g
Koolhydraten
79.8 g
Vetten
13.3 g
Verzadigd vet
7.3 g
Vezels
4.3 g
Natrium
27.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten