Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla in quarti
- 180 g di zucca, la polpa a dadini (2 cm)
- 100 g di salsiccia spellata e a pezzi (1-2 cm)
- 160 g di riso per risotto (Carnaroli 17 minuti circa)
- 350 g di acqua
-
½
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 30 g di burro
- 2 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2845 kJ / 680 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 39.1 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1111.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto carciofi e speck
40 min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 min
Risotto alla crema di spinaci
40 min
Risotto zucchine e pancetta
35 Min
Risotto agli asparagi
30 min
Risotto funghi e salsiccia
55 Min
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50 menit
Risotto funghi e scamorza
45 Min
Risotto radicchio e pancetta
40 min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 Min
Risotto zafferano e speck
35 Min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 menit