Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di zucchine a pezzi
- 60 g di cipolle
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di burro
- 250 g di pancetta a cubetti
- 320 g di riso Carnaroli (tempo di cottura 18 minuti)
- 820 g di acqua
- 1 dado per brodo (dose per 0,5 l), vegetale o di carne
- 3 - 4 foglie di basilico fresche, tritate
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 50 g di mascarpone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2284 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1292 mg
Alternatieve recepten
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30 min
Risotto ai funghi
35min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto ai broccoli e salsiccia
35min
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50min
Risotto zafferano e speck
35min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min
Risotto funghi e scamorza
45min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Risotto zucca e salsiccia
40min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min