Risotto zucchine e pancetta
TM6 TM5

Risotto zucchine e pancetta

4.7 (748 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 g di zucchine a pezzi
  • 60 g di cipolle
  • 2 spicchi di aglio
  • 40 g di burro
  • 250 g di pancetta a cubetti
  • 320 g di riso Carnaroli (tempo di cottura 18 minuti)
  • 820 g di acqua
  • 1 dado per brodo (dose per 0,5 l), vegetale o di carne
  • 3 - 4 foglie di basilico fresche, tritate
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 50 g di mascarpone

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2284 kJ / 546 kcal
Eiwitten
10 g
Koolhydraten
44 g
Vetten
36 g
Verzadigd vet
18 g
Vezels
1.9 g
Natrium
1292 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten