Risotto zucchine e pancetta

Risotto zucchine e pancetta

4.7 919 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 300 g di zucchine a pezzi
  • 60 g di cipolle
  • 2 spicchi di aglio
  • 60 g di burro
  • 240 g di pancetta a cubetti
  • 480 g di riso Carnaroli (tempo di cottura 18 minuti)
  • 960 g di acqua
  • 1 ½ dado per brodo (dose per 0,5 l) vegetale o di carne
  • 4 - 5 foglie di basilico fresche tritate
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 60 g di mascarpone

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1292.2 mg
Eiwitten 9.7 g
Calorieën 2283.7 kJ / 545.7 kcal
Vetten 36.5 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 17.8 g
Koolhydraten 44.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...