Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
of 20 g di funghi secchi, fatti rinvenire in acqua tiepida e strizzati - 160 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco secco
-
460
g di brodo vegetale
of 460 g di acqua calda (non bollente) + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 10 g di burro
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 min
Risotto funghi e spinaci
55 min
Risotto zucchine e pancetta
35 min
Risotto agli asparagi
30 min
Risotto funghi e salsiccia
55 min
Risotto ai funghi
30 min
Risotto funghi e scamorza
45 min
Risotto ai funghi
35 min
Risotto alla pescatora
35 min
Risotto zucca e salsiccia
40 min
Risotto asparagi e zafferano
35 min
Risotto ai funghi porcini
35 min