Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di salsicce di maiale, spellata ed a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di vino rosso
- 1 cucchiaino di semi di finocchio (optioneel)
- 600 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino raso di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1766 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 37.2 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Sugo al tonno
45min
Polpette alla calabrese
50 menit
Polpette al sugo
50 menit
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1j
Ragù di tonno fresco
1j
Sugo all'amatriciana
50 menit
Ragù bianco
1h 20min
Sugo al basilico
1h 10min
Sugo all'arrabbiata
20 menit
Sugo classico
55min
Ragù di carne mista
1h 30min