Risotto zafferano e speck

Risotto zafferano e speck

4.7 298 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 70 g di vino bianco secco
  • 750 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne
  • 1 bustina di zafferano
  • 20 g di burro
  • sale q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 509.2 mg
Eiwitten 19.1 g
Calorieën 2227.5 kJ / 532.5 kcal
Vetten 22.6 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 67.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...