Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (24 mesi)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 70 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con Brie, speck e noci
35 min
Risotto alla parmigiana
30min
Risotto alla milanese
30min
Risotto alla valdostana
35 min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 min
Risotto alla parmigiana (6 porzioni)
30min
Risotto con salsiccia e uva
40min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto al Barolo
30min
Risotto rosmarino e speck
25min
Risotto al pomodoro
40min
Risotto con salsiccia e piselli
40min