Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
-
1
porro in due pezzi
of 1 scalogno in due pezzi -
30
g di olio extravergine di oliva
of 30 g di burro - 700 g di polpa di zucca a pezzi piccoli
- 100 g di patate a fette
- 500 g di acqua
- 100 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di cannella in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 669 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di porri e radicchio
55 Min
Vellutata di zucca e patate con merluzzo all'arancia
1h 50min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 Min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 Min
Vellutata d'inverno
50 Min
Vellutata di finocchi e carote
35 min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 Min
Vellutata di riciclo
50 Min
Vellutata di asparagi
45 min
Vellutata di zucchine con feta
50 Min
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Crema di zucca al profumo di cannella
40 Min