Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (vedere consigli)
- 1 pomodoro a metà
- 80 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di verdure miste (es. carote, zucca, porro) a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ - ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 600 g di acqua (vedere consigli)
-
20
g di burro
of 20 g di olio di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 375 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 min
Minestrone
45 min
Vellutata di carote
35 min
Minestra a crudo
30 min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 min
Vellutata di riciclo
50 min
Vellutata d'inverno
50 min
Passato di verdure
35 min
Risotto alla parmigiana
30 min
Crema di zucchine
30 min
Purè di patate
50 min
Passato di verdure, uova in cocotte e spinaci
1h