Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino fresco o secco
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
600
g di seppie fresche
of 600 g di seppioline decongelate - 50 g di vino bianco secco
- 2 cucchiaini di sale
- 300 g di pisellini surgelati
-
200
g di polpa di pomodoro
of 200 g di passata di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1138 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Polpetti affogati
45 min
Roastbeef
55 Min
Moscardini al limone
30 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1hod.
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 Min
Anelli di totano in umido
30 min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3 Std.
Pescatrice ai pomodorini
1hod.
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min
Calamari alla marchigiana
35 min
Coda di rospo con verdure
40 Min