Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di zucca, la polpa a dadini (1 cm)
- 850 g di acqua
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 100 g di Taleggio a cubetti (1 cm)
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla zucca e Roquefort
45 Min
Risotto verde
30min
Risotto verde con spinaci e pancetta
45 Min
Farrotto alla zucca e salsiccia
45 Min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35min
Risotto arancione con zucca e carota
35min
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto con la zucca e pancetta
40min
Risotto alla zucca e balsamico
30min