Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di zucca, la polpa a dadini (1 cm)
- 700 g di acqua
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 100 g di Taleggio a cubetti (1 cm)
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farrotto alla zucca e salsiccia
45min
Risotto burrata e piselli
40 Min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 Min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 Min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1h 5min
Risotto con scarola, patate e crescenza
40 Min
Risotto verde
30 Min
Risotto con zucca e tonno affumicato (per 2 persone)
35 Min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35 Min
Risotto con la zucca e pancetta
40 Min
Risotto alla zucca e balsamico
30 Min
Risotto arancione con zucca e carota
35 Min