Risotto con la zucca e pancetta

4.1 654 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 5 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 spicchi di aglio
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di polpa di zucca a dadini (1 cm)
  • 1 pizzico di pistilli di zafferano
  • 900 g di brodo di pollo
    900 g di acqua
  • 300 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 100 g di pancetta dolce, a listarelle

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 9.8 g
Calorieën 1463 kJ / 350 kcal
Vetten 16.3 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 40.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...