Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 20 g di burro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 50 g di Emmental a dadini (1 cm)
- 50 g di mozzarella di bufala a pezzi piccoli
- 50 g di Gorgonzola a pezzi piccoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al Barolo
30min
Risotto con salsiccia e uva
40 Min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Risotto alla birra
35min
Risotto alla milanese
30min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Risotto con pancetta, noci e panna
35min
Risotto alla valdostana
35min
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25min
Risotto con salsiccia e piselli
40 Min