Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di patate a pezzi (3 cm)
- 1000 g di acqua
-
2
dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa - 10 g di burro
- 200 g di riso (tempo di cottura 16 minuti)
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1000 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 48.1 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di patate
50min
Minestra della nonna
50min
Zuppa di orzo con frittata e verdure a vapore
40min
Riso e porri
30 dk
Pancotto
30 dk
Minestra di semolino
30 dk
Zuppa di risoni, pancetta e verdure
55 Min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 Min
Risotto alla parmigiana
30 dk
Pasta e fagioli
50min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 Min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45 dk