Minestra di riso, patate e prezzemolo
TM5 TM6

Minestra di riso, patate e prezzemolo

4.6 (394 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
  • 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 200 g di patate a pezzi (3 cm)
  • 1000 g di acqua
  • 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    of 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 10 g di burro
  • 200 g di riso (tempo di cottura 16 minuti)
  • 1 cucchiaino di sale

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1000 kJ / 239 kcal
Eiwitten
6.1 g
Koolhydraten
48.1 g
Vetten
3.8 g
Vezels
1.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten