Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, salvia, alloro)
(optioneel)
of 1 cucchiaio di erbe aromatiche secche miste (optioneel) - 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 2 cucchiaini di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero in grani (o in polvere)
- 700 g di carne di manzo tipo scamone, in un solo pezzo
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 60 g di cipolla a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 5 - 6 chiodi di garofano
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 502 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 2.1 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Seppie con i piselli
40min
Stracotto di manzo in umido
1 godz. 30 min
Dado di carne
45 min
Branzino al sale aromatico
55 min
Polenta
1 godz.
Arrosto di lonza con purè di patate
1 godz. 30 min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Roastbeef in salsa verde
40min
Roastbeef in salsa indiavolata
1h 20min
Arrosto di vitello con carciofi
1 Std. 5 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Roastbeef in salsa verde con patate
40min