Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, salvia, alloro)
(optioneel)
of 1 cucchiaio di erbe aromatiche secche miste (optioneel) - 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 2 cucchiaini di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero in grani (o in polvere)
- 700 g di carne di manzo tipo scamone, in un solo pezzo
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 60 g di cipolla a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 5 - 6 chiodi di garofano
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 502 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 2.1 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Vitello tonnato
24h 45min
Roastbeef in salsa verde
40 min
Seppie con i piselli
40 min
Polenta
1h
Dado di carne
45 min
Vitello tonnato
25h 30min
Stracotto di manzo in umido
1h 30min
Salsa tonnata
20min
Roastbeef in salsa indiavolata
1h 20 min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5 min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min