Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di pangrattato
- 4 uova
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 500 g di brodo di pollo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1866 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 20.3 g
Alternatieve recepten
Pasta all'uovo
1h
Passatelli in brodo di cappone
4 Std. 20 Min
Tigelle
3 godz. 50 min
Polenta
1h
Ciambella romagnola
1h
Fiordilatte bolognese
9 Std. 30 Min
Strozzapreti pasticciati
1 godz. 40 min
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Zuppa imperiale
1h
Cappelletti reggiani
2 Std.
Pastaragia
25 Min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min