Salsa verde "Bagnet"

Salsa verde "Bagnet"

4.8 244 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g di mollica di pane bianco
  • 30 g di aceto di vino bianco
  • 2 filetti di acciughe sotto sale diliscate e dissalate
  • 70 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 tuorlo sodo a metà
  • 10 g di capperi sotto sale dissalati
  • 1 pizzico di sale
  • 180 g di olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 6 porzioni

Eiwitten 17.1 g
Calorieën 7792 kJ / 1862 kcal
Vetten 187.2 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 27.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...