Vellutata di porri e patate con speck croccante

Vellutata di porri e patate con speck croccante

4.7 622 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di porro a fettine (1-2 cm)
  • 380 g di patate pelate e a pezzi (1-2 cm)
  • 10 g di funghi porcini secchi ammollati e strizzati
  • 380 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 fetta di speck a listarelle sottili
  • 4 fili di erba cipollina fresca sminuzzati

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 9.5 g
Calorieën 1347 kJ / 322 kcal
Vetten 17.9 g
Vezels 4.3 g
Koolhydraten 32.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...